Ga verder naar de inhoud

PROJECTMEDEWERKER IT & OT/ICS CYBER SECURITY EXPERT

Hogeschool West-Vlaanderen | Brugge | Deeltijds

Functieomschrijving

Je maakt deel uit van het team van de bacheloropleiding Toegepaste Informatica. Deze opleiding biedt vier keuzetrajecten aan: Software Engineer, Cyber Security Professional, ICT & Blockchain Consultant en AI Business Professional. Ook zijn er afstandstrajecten Cyber Security Prorefessional en Blockchain Developper & Archotect @home en 4 postgraduaten Data Protection Officer , Applied Artificial Intelligence , Advanced Cyber Security en Industrial Cyber Security..

Jouw opdracht bestaat uit 50% van de werktijd aan het TETRA project GAICIA Gedrag gebaseerde Artificiële Intelligentie inzetten tegen cyber industriële aanvallen en 50% aan het het COOCK CORNET project CyberSecurity4.0 Strategische en case-specifieke cyberbeveiliging voor Industrie 4.0 van kmo’s.

Je staat er niet alleen voor, je komt terecht in een gestructureerd onderzoeksteam ‘Security & Privacy’ met heel wat ervaring in Cyber Security , AI , Blockchain Technologie , RPA , … Je werkt in de rustige sfeer van The Vibe Brugge dichtbij het station. De taak van CS Expert is het uitvoeren van pragmatisch onderzoek dat dicht aanleunt bij de industrie. Hierbij moet men op de hoogte blijven van zowel het domein als de beschikbare technologieën. Dit vereist dat de kandidaat bereid is om continu bij te leren en dit op niveau toepast binnen het onderzoek. Verder is de taak van de onderzoeksmedewerker om deze informatie te verspreiden. Dit gebeurt zowel intern, naar studenten en naar industrie toe. Hierbij is van belang dat deze communicatie aangepast is aan het doelpubliek..

Als domeinexpert verleen je medewerking bij op te starten en lopende onderzoeksprojecten en maatschappelijke dienstverlening. Je neemt desgevallend teamgebonden taken op.

Profiel

Howest competentieprofiel en specifiek competentieprofiel:

· Je maakt jezelf vertrouwd met de onderzoeksvragen en het domein waarin deze zich bevinden.

· Je werkt creatief mee tijdens de functionele en technische analyses.

· Je neemt verantwoordelijkheid over de outcome van jouw werk en respecteert deadlines.

· Je begrijpt dat agile werken wendbaarheid vereist.

· Je hecht veel belang aan de leesbaarheid, onderhoudbaarheid en veiligheid van je code.

· Je beheert de data volgens de Data Ops methodieken van het team.

· Je beheert uw code volgens de GIT en DevOps methodieken van het team.

· Je bent leergierig en gaat naast onze input ook zelf op zoek naar inspiratie en best practices.

· Je respecteert de afspraken over werkmethodieken die gemaakt worden binnen het team.

· Je bent bereid om een netwerk op te bouwen binnen de sectoren van uw projecten.

· Je bent bereid om mee te schrijven aan nieuwe onderzoeksdossiers.

· Je beschikt over een ondernemende spirit.

· Je bent een teamplayer

· Je hebt een commerciële en klantgerichte ingesteldheid.

· Je bent bereid om te spreken op seminaries en congressen

Toelatingsvoorwaarden

Vereist diploma en kennis:

· Industrieel Ingenieur, Burgerlijk Ingenieur, Master Handelsingenieur , Master in de Toegepaste Economische Wetenschappen (TEW) , Master Informatica , Master in de Wiskunde of Bachelor Toegepaste informatica Cyber Security Professional of gelijkwaardig.

· Minimum 1 jaar ervaring is vereist

· Kennis van OT/ICS is vereist

· Kennis Cyber Security is vereist

· Voldoende kennis van de Engelse taal is vereist

Indien je over een buitenlands diploma beschikt, met uitzondering van Nederland, dient een gelijkwaardigheidsattest van NARIC (www.naric.be) toegevoegd te worden.

Salarisschaal

Howest, de Hogeschool West-Vlaanderen, is een atypische, creatieve, innovatieve en ondernemende hogeschool. Onze kernwaarden, Serve Empower Care, proberen we elke dag in de praktijk om te zetten. We zorgen voor onze studenten en leiden hen op tot direct inzetbare professionals.

Howest is een open en pluralistische hogeschool, met respect voor diversiteit. Als wendbare en daadkrachtige organisatie biedt Howest haar medewerkers maximale kansen om zich te ontplooien. Howest biedt een teamgerichte werkomgeving aan.

Een projectmedewerker/onderzoeker werkt in een multidisciplinair team aan één of meerdere innovatieve onderzoeksprojecten.
Je krijgt de tijd om je in te werken en sterk te verdiepen in nieuwe technologiën die gebruikt worden bij de digitale transformatie van bedrijven en organisaties.
Het bijwonen van gespecialiseerde seminaries in binnen- en buitenland, he volgen van gespecialiseerde opleidingen, het gebruik van de nieuwste tools en platformen en de contacten met andere academische specialisten zijn voorbeelden van hoe we de verdieping helpen realiseren. Intensief contact met het bedrijfsleven is verrijkend en zorgt voor een netwerk dat een meerwaarde biedt jouw verdere carrière van onderzoeker.
Het praktijkgericht onderzoek leid je tenslotte tot valorisatie van de opgebouwde kennis en laat jou toe om als onderzoeker impact te creëren waar je fier op kan zijn.


Opmerkingen

Kandidaturen worden uitsluitend elektronisch toegestuurd via https://ses.howest.be en dit ten laatste op 29/05/2022 . Je registreert je met een login en een paswoord. Wij vragen ook om jouw CV, motivatiebrief en diploma op te laden in het systeem. Eénmaal geregistreerd moet je ook effectief solliciteren voor deze vacature.

Kandidaten worden gescreend op basis van het CV en motivatiebrief. Wie verder in aanmerking komt, wordt uitgenodigd voor een selectiegesprek.

Het selectiegesprek vindt plaats op 1/06/2022 , vanaf 16u op volgende locatie: Howest – campus Station, Rijselstraat 5, Brugge – lokaal A.0.005.

Contactinformatie

Informatie betreffende vacature

Voor inhoudelijke info kun je terecht bij:
Kurt Schoenmaekers – onderzoekscoördinator Toegepaste informatica
kurt.Schoenmaekers@howest.be

Kurt Callewaert – Valorisatie Manager Digitale Transformatie Kurt.Callewaert@howest.be

Voor info omtrent de aanstellingskenmerken kun je terecht bij:
Luc Verhalle – directeur personeel en HR
luc.verhalle@howest.be

Informatie betreffende selectieprocedure

Dominiek Van Den Bussche
E-mail: dominiek.van.den.bussche@howest.be

Te noteren

Vacaturenummer: 2022/854/TI/PRM CON
Departement: Howest opleidingen Brugge
Datum kandidaatstelling: 29/05/2022
Datum interview: 01/06/2022
Indiensttreding: van zodra als mogelijk

Hogeschool West-Vlaanderen

Howest is een wendbare organisatie die flexibel, daadkrachtig en adequaat inspeelt op veranderende maatschappelijke contexten. Als kennisorganisatie integreert Howest toonaangevend, maatschappelijk relevant en competentiegericht onderwijs, valorisatiegericht onderzoek en dienstverlening in haar opleidingen. Zij kan hiervoor rekenen op de opleidingsteams, onderzoeksteams en een structuur van ondersteunende diensten. Howest beschouwt haar medewerkers als haar kritieke succesfactor. Howest-medewerkers zijn experten die hun professionele taken op een geëngageerde wijze opnemen.

Andere vacatures bij Hogeschool West-Vlaanderen

Praktijklector Health & Sport Business

Hogeschool West-Vlaanderen | Brugge | Interim
Vacature bekijken

(Praktijk)lector pediatrische zorg

Hogeschool West-Vlaanderen | Kortrijk | Interim
Vacature bekijken

(Praktijk)lector verpleegkunde transversale zorg

Hogeschool West-Vlaanderen | Brugge | Voltijds
Vacature bekijken

(Praktijk)lector Frans

Hogeschool West-Vlaanderen | Brugge | Deeltijds
Vacature bekijken

(Praktijk)lector 3D modeling

Hogeschool West-Vlaanderen | Brugge | Deeltijds
Vacature bekijken

(Praktijk)lector VBGSO 10%

Hogeschool West-Vlaanderen | Brugge | Deeltijds
Vacature bekijken