Ga verder naar de inhoud

INPUT/OUTPUT

Het tweejarig project ‘INPUT/OUTPUT Research & Innovation Training Programme' organiseert voor onderzoekers aan de hogescholen trainingen, workshops en inspiratiesessies om hun praktijkgericht onderzoek en de valorisatie ervan te ondersteunen.

INPUT OUTPUT logo DEF 01

Geïnteresseerd?

Werk jij mee aan praktijkgericht onderzoek aan een Vlaamse hogeschool of vanuit een Vlaamse onderneming of social-profit organisatie? Ben je op zoek naar trainingen en inspiratie ter ondersteuning van je onderzoek en onderzoeksvalorisatie? Dan ben je hier op het juiste adres. INPUT/OUTPUT biedt trainingen, workshops en inspiratiesessies op maat van praktijkgericht onderzoek.

Wil je graag meteen geïnformeerd worden over het opleidingsaanbod van INPUT/OUTPUT?

Opleidingaanbod

  • Voor startende onderzoekers met jarenlange praktijkervaring én voor onderzoekers met een academische achtergrond, die zich wagen aan praktijkgericht onderzoek is er track X-plore.
  • Voor ervaren onderzoekers en onderzoekscoördinatoren is er track X-perience. Binnen deze track bieden we je sessies aan over proces management en projectcoördinatie, data management en relatiemanagement.
  • Voor ondernemende onderzoekers en onderzoekende ondernemers is er track X-factor. Binnen deze track leer je hoe je de visibiliteit en valorisatie van je onderzoek verhoogt. Workshops rond wetenschapscommunicatie, stakeholder analyse, samenwerkingsakkoorden afsluiten en systeemdenken voor valorisatie helpen je alvast op pad.

Benieuwd naar het opleidingsaanbod? Hier vind je het overzicht van de komende sessies.

Heb je een specifieke vraag waar je hier geen antwoord op vindt, neem contact op met ons.

VLAIO Vlaamsehogescholenraad v4